Omgeving


Heb jij je overnachting geboekt? Of nog aan het bedenken wat je hier allemaal kan gaan doen? Ik help je graag! Naast de groene omgeving en fijne zitplekjes op Erve Jonkerhoeve heb ik leuke activiteiten voor jullie uitgelicht wat binnen 20 min. bereikbaar is vanuit Erve Jonkerhoeve. De provincie Noord-Brabant staat bekend door de bourgondische levensstijl en daardoor veel leuke restaurantjes. Daarnaast hebben we mooie fietsroutes en leuke activiteiten. Benieuwd? Lees dan verder!


Natuurgebied de Maashorst

Erve Jonkerhoeve zit op fietsafstand van natuurgebied de Maashorst. Dit is een prachtig groot natuurgebied dat zich uitstrekt over gemeenten Oss, Landerd, Bernheze en Uden en heeft prachtige flora, fauna en historische opgravingen. Je hebt verschillende wandelroutes. Veel wandelaars vertrekken vanuit het Bezoekerscentrum Slabroek. Naast wandelroutes heb je ook verschillende fietspaden, zoals het slingerpad. Ongetwijfeld kom je tijdens je route ook wilde wisenten, tourossen en exmooipony's tegen. Zeker de moeite waard!


Den Bosch

Binnen 20 minuten rijden sta je in hartje centrum van Den Bosch. In deze historische stad valt ontzettend veel te beleven. Cultuur snuiven, shoppen, de natuur in en bourgondisch uiteten, voor ieder wat wils! Echte hotspots zijn de Sint-Jan, de Binnendieze tot het Bossche Broek en De Moerputten. Tips: ga voor een rondvaart of leuke stadwandeling en ontdek het centrum van Den Bosch! Lekker uiteten? Neem zeker een kijkje in de Korte Putstraat.


Eindhoven

Als je de andere kant op gaat, gaan we richting Eindhoven. Een erg gezellige, bruisende en moderne stad. Ga winkelen in de binnenstad en bezoek het industriële Strijp-S. Je hebt er veel verschillende buurtjes met kleurrijke street art. Liefhebber van musea? Dan ook de place-to-be, bezoek een museum zoals het van Abbemuseum of het Philipsmuseum.


Van Tilburg Mode en Sport

Zin om te shoppen? Een echte must om even langs te gaan is het grootste modehuis van Nederland, hier in Nistelrode. Hier kun je fijn winkelen voor het hele gezin, ook een gratis kopje koffie staat hier voor je klaar!


Nog veel meer..

En er is nog veel meer te beleven, tal van bezienswaardigheden zoals kasteel Heeswijk, de Kildonkse molen, een alpacafarm in Vorstenbosch. Zin om uiteten te gaan? We hebben veel hartstikke veel gezellige restaurants. Ook voor de sportieve gasten onze ons, een potje golven of tennissen? Geen probleem! Ook heb je op 10 minuten fietsafstand een sterrenwacht, genaamd Haley. Super interessant! Genoeg te beleven hier in het mooie Bernheze.


Zou je nog meer willen weten over bezienswaardigheden, restaurantjes en activiteiten in de buurt? Neem contact met me op en ik help je graag!