Kamer Rogge
Kamer Rogge heeft een tweepersoons kingsize bed, een zithoekje - en een koffiecorner. De kamer bevindt zich op de bovenste verdieping. De kamer is 28 m2 groot en heeft een eigen badkamer met regendouche, en gedeelde woonkamer met openhaard op de begaande grond.


Thee-en koffie faciliteiten

Smart TV

Gratis WiFiDe heerlijke bijbehorende privé badkamer van kamer Rogge beschikt over verschillende faciliteiten.


Regendouche

Handdoeken

Toiletartikelen

Badjas

Föhn


De prijs van de kamer is €115,- per nacht voor 2 personen, het is mogelijk om hier een ontbijt bij te boeken voor een toeslag van €10,- p.p. Mocht je zelf ontbijt mee willen nemen is dit ook mogelijk en kan je gebruik maken van een koelkast, bestek en borden. Eventueel Lunch ofdiner laten bezorgen is ook een van de mogelijkheden.Kamer Haver heeft een tweepersoons kingsize bed, een zithoekje - en een koffiecorner. De kamer bevindt zich op de bovenste verdieping. De kamer is 30 m2 groot met eigen badkamer met ligbad, en gedeelde woonkamer met openhaard op de begaande grond.


Thee-en koffie faciliteiten

Smart TV

Gratis WiFiDe heerlijke bijbehorende privé badkamer van kamer Haver beschikt over verschillende faciliteiten.


Losstaand bad

Handdoeken

Toiletartikelen

Badjas

Föhn


De prijs van de kamer is €125,- per nacht voor 2 personen, het is mogelijk om hier een ontbijt bij te boeken voor een toeslag van €10,- p.p. Mocht je zelf ontbijt mee willen nemen is dit ook mogelijk en kan je gebruik maken van een koelkast, bestek en borden. Lunch bestellen of diner laten bezorgen is ook een van de mogelijkheden.